В момента модната и блогърскa сцени са доминирани от по-млада жени, но

...
В момента модната и блогърскa сцени са доминирани от по-млада жени, но
Коментари Харесай

Три инстаграм-момичета на 55+ споделят тайните на личния си стил

В момента стилната и блогърскa сцени са доминирани от по-млада дами, само че Instagram е поле освен за тях, а и за доста вдъхновяващи девойки от всички възрасти, показващи неповторимия си жанр. И имат доста забавни неща за шерване. Днес подбрахме уроците на три от тях. 

 

@graceghanem

 
 
on May 5, 2018 at 10:28am PDT

 

" Моят персонален жанр не се е трансформирал доста от младостта ми. Винаги съм ималa податливост към по-висок жанр, въздействащи принтове и в последна сметка типът ми постоянно е бил в естетика с настроението ми. Невъзможно е да бъдеш моден без убеденост. Когато си по-възрастен, знаеш какво да покажеш и какво да прикриеш. И е даже по-важно да ухаеш ужасно. С остаряването хубостта се трансформира. Това, което е значимо, е да имаш положително възприятие за комизъм.

Следвам стилните трендове, само че постоянно закупувам това, което ме кара да се усещам мощна. За да бъдеш стилна, би трябвало да показваш персонална убеденост.

Това, че съм в 50-те си години не значи, че би трябвало да имам, класическа хармония. Затова употребявам Instagram като платформа да показвам личния си жанр и да въодушевявам дамите, без значение от тяхната възраст и професионална сфера, че могат да създадат същото. Независимо от възрастта ти, чувството, че си млад, несъмнено е положение на мозъка. ”
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР